Friday, September 19, 2014

خورش قيمه




عزيزاني كه از قبل با آشپزي من‌ آشنا هستن مي دونن كه من قورمه سبزي و قيمه رو بدون ليمو عماني مي پزم چون طعم ليمورو توي غذا دوست ندارم ....
گوشت خرد شده رو با پياز تفت دادم ، بعد لپه ، رب ، فلفل و زردچوبه رو اضافه كردم ....
تقريبا در انتهاي پخت هم كمي دارچين ، آبغوره ، زعفران و نمك ريختم و گذاشتم تا خورش جا بيفته ..سيب زميني هم سرخ كردم ..مي دونم ممكنه قيمه با آبغوره براتون عجيب باشه ولي امتحان كنيد خيلي خوشمزه ميشه ......زري

1 comment:

  1. چه خورشت جا افتاده وقشنگيه و حتما خوشمزه! دستتون دردنكنه

    ReplyDelete