Tuesday, September 23, 2014

پلوي قالبي نخجوان


پلوي قالبي نخجوان

پياز : ٢ عدد

برنج : ٣ پيمانه 
ذرت و نخود فرنگي پخته شده: از هر كدام يك پيمانه 
هويج پخته : ٢ عدد متوسط
زرشك ٢ قاشق سوپ خوري
نمك ، فلفل ، زعفران ، ادويه شامل تخم گشنيز ، زردچوبه ، دارچين و كاري
خلال بادام براي پوشاندن كف ظرف
آب تا ٣ پيمانه
مرغ پخته : ٣٠٠ گرم
پياز رو در كمي روغن سرخ مي كنيم ، بعد محلول زعفران و برنج خيس خورده رو اضافه مي كنيم و ١٠ دقيقه به طور مداوم تفت ميديم...سپس ادويه ها ، ذرت ، نخود فرنگي ،هويج، نمك ، فلفل ، زرشك و آب رو اضافه مي كنيم و ميذاريم روي حرارت ملايم تا آب برنج كاملا كشيده بشه ، قالب مورد نظر رو چرب مي كنيم ، بادام رو كف ظرف مي ريزيم ، نيمي از برنج رو روي خلال ها پخش مي كنيم ، بعد گوشت مرغ پخته شده و دوباره برنج رو مي ريزيم ، روي قالب رو فويل مي كشيم ، چند جاي فويل رو سوراخ مي كنيم و به مدت ٥٠ دقيقه در فر ١٨٠ درجه قرار ميديم ...........زري

No comments:

Post a Comment