عدس پلو |
فكر مي كنم طرز تهيه شو همه بلدين ، فقط يه اشاره كوچولو مي كنم ،من نصف مقدار برنج عدس مي ريزم ، آب عدس رو بعد از پختن صاف مي كنم ، مي تونين بهش ليمو ترش و كمي نمك بزنين و ميل كنين ، اين معجون سرشار از آهنه و براي كساني كه مشكل كم خوني ناشي از فقر آهن دارن فوق العاده ست
گوشت رو هم به همراه پياز سرخ مي كنم ، نمك ، رب و ادويه هاي دلخواه رو مي زنم ، قبلا هم براتون گفتم من از مخلوط زردچوبه ، فلفل ، زنجبيل ، خردل ، دارچين و پودر سير يه ادويه مخلوط درست مي كنم كه براي گوشت چرخ كرده خيلي عالي ميشه
اين بار به مخلوط گوشت كمي هم زعفران و خلال بادام اضافه كردم ...در ضمن چون من غذاي شيرين دوست ندارم ، كشمش استفاده نكردم
نوش جون....زري
No comments:
Post a Comment