Saturday, September 20, 2014

دمی گشنیزکاری با میگو

دمی گشنیزکاری با میگو
سروینگ برای ٢ نفر :
این بار دمی گشنیز را با ادویه کاری تهیه کردم.
مثل دمی گشنیز قبل که در لینک زیر گذاشتم تهیه کردم با این تفاوت که این دفعه ١+١/٢ ق چ پودر کاری بهش اضافه کردم .
http://on.fb.me/SKwfU4

میگو های (حدودا ٥٠٠ گرم ) پاک شده (رگ سیاه آن را گرفته و اگر دوست داشتید میتونید پوست دم آن را جدا نکنید) و سپس خشک کرده و با ٣ ق چ کره آب شده تفت داده تا حدی که رنگ میگو ها صورتی شده . دقت کنید که زیاد میگو ها پخته نشن و الا خیلی سفت میشن. ٣-٢ حبه سیر خرد شده, ١/٢ ق چ ادویه کاری, کمی آبلیمو تازه و کمی فلفل سیاه خرد شده تازه را به میگو ها اضافه کرده و حدود ٣٠ ثانیه دیگه تفت دهید .میتونید با چنگال امتحان کنید و اگر به راحتی فرو رفت میگو ها پخته شدن. اگر نیاز بود کمی بیشتر تفت دهید.

در آخر میتونید جداگونه در کنار دمی گشنیز کاری سرو کنید.

No comments:

Post a Comment