دمی گشنیزکاری با میگو |
سروینگ برای ٢ نفر :
این بار دمی گشنیز را با ادویه کاری تهیه کردم.
مثل دمی گشنیز قبل که در لینک زیر گذاشتم تهیه کردم با این تفاوت که این دفعه ١+١/٢ ق چ پودر کاری بهش اضافه کردم .
http://on.fb.me/SKwfU4
میگو های (حدودا ٥٠٠ گرم ) پاک شده (رگ سیاه آن را گرفته و اگر دوست داشتید میتونید پوست دم آن را جدا نکنید) و سپس خشک کرده و با ٣ ق چ کره آب شده تفت داده تا حدی که رنگ میگو ها صورتی شده . دقت کنید که زیاد میگو ها پخته نشن و الا خیلی سفت میشن. ٣-٢ حبه سیر خرد شده, ١/٢ ق چ ادویه کاری, کمی آبلیمو تازه و کمی فلفل سیاه خرد شده تازه را به میگو ها اضافه کرده و حدود ٣٠ ثانیه دیگه تفت دهید .میتونید با چنگال امتحان کنید و اگر به راحتی فرو رفت میگو ها پخته شدن. اگر نیاز بود کمی بیشتر تفت دهید.
در آخر میتونید جداگونه در کنار دمی گشنیز کاری سرو کنید.
این بار دمی گشنیز را با ادویه کاری تهیه کردم.
مثل دمی گشنیز قبل که در لینک زیر گذاشتم تهیه کردم با این تفاوت که این دفعه ١+١/٢ ق چ پودر کاری بهش اضافه کردم .
http://on.fb.me/SKwfU4
میگو های (حدودا ٥٠٠ گرم ) پاک شده (رگ سیاه آن را گرفته و اگر دوست داشتید میتونید پوست دم آن را جدا نکنید) و سپس خشک کرده و با ٣ ق چ کره آب شده تفت داده تا حدی که رنگ میگو ها صورتی شده . دقت کنید که زیاد میگو ها پخته نشن و الا خیلی سفت میشن. ٣-٢ حبه سیر خرد شده, ١/٢ ق چ ادویه کاری, کمی آبلیمو تازه و کمی فلفل سیاه خرد شده تازه را به میگو ها اضافه کرده و حدود ٣٠ ثانیه دیگه تفت دهید .میتونید با چنگال امتحان کنید و اگر به راحتی فرو رفت میگو ها پخته شدن. اگر نیاز بود کمی بیشتر تفت دهید.
در آخر میتونید جداگونه در کنار دمی گشنیز کاری سرو کنید.
No comments:
Post a Comment