باسديرماپلو
غذايي كه امشب براتون آوردم ، مال مواقعي هست كه هم عجله داريم ، هم يه غذاي راحت و خوشمزه نياز داريم ....
به تركي به اين غذا ميگن ...باسديرما پلو.....از ريشه دفن كردن مياد ، درواقع ما مرغ رو زير برنج دفن مي كنيم ..... براي اين غذا به مرغ ، سيب زميني و برنج نياز داريم.... اول كافيه كه مرغ رو با نمك ، فلفل و يكي دو برگ بو ، يا يك تكه پياز و.... بذاريم روي حرارت ملايم تا حدي كه فقط رنگ مرغ تغيير كنه ، همين ، اصلا نيازي به پختن نداره.... سپس كف قابلمه روغن مي ريزيم ، بعد تكه هاي مرغ رو مي چينيم ( من فقط از ران مرغ استفاده كردم )، فضاهاي خالي مابين مرغ هارو با برش هاي سيب زميني خام پر مي كنيم و بعد برنج آبكش كرده رو روي اونها مي ريزيم و در انتها زعفران دم كرده رو روي برنج مي گردونيم و روي حرارت ملايم مي ذاريم تا دم بكشه ..... خيالتون راحت ، مرغ خيلي خوب مي پزه ......زري |
Tuesday, September 23, 2014
باسديرماپلو
Labels:
انواع پلو
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment