هورا ااا ...بلاخره این پلو خوشمزه رو که زری جون بهمون معرفی کرده بود رو درست کردم.... مرسی زری جون خیلی خوشمزه بود... دستت درد نکنه دوستان توصیه میکنم حتی یکبار هم که شده این پلو رو امتحان کنید مواد و مقادیری که من استفاده کردم. برنج باسماتی خیسانده ٢ پیمانه هویچ خرد شده ١ پیمانه نخود فرنگی و ذرت یخ زده هر کدام نیم پیمانه زرشک ٢ ق غ مرغ پخته و ریش ریش شده حدودا ٢٥٠ گرم پودر کاری ١+ ١/٢ ق غ دارچین ١ ق چ زردچوبه ١ ق چ پودر زعفران ١/٢ ق غ حل شده نمک ١ ق چ فلفل سیاه ١ ق چ آب ٢+١/٢ پیمانه پیاز بزرگ ١ عدد خلال بادام به مقدار دلخواه فر را از قبل روی حرارت ١٨٠ سانتیگراد یا حدودا ٣٦٠ فارنهایت روشن کنید پیاز را با مقداری روغ تفت داده کمی که رنگ ان برگشت آب برنج را خالی کرده و با پیاز به مدت ٥ دقیقه تفت دهید (نکته برنج ها فرق میکنند برای برنج من ٥ دقیقه بیشتر لازم نبود که تفت دهم چون برنج خیلی نازک بود و زود خرد میشدن ) سپس بقیه مواد فوق را به جز مرغ را با مقداری از خلال بادام را با برنج مخلوط کنید و کمی تفت دهید و بلافاصله در قالب یا ظرف پیرکس که از قبل چرب کرده ید اول بقیه خلال بادام را کف ظرف ریخته بعد مقداری مخلوط برنج را داخل آن ریخته و بعد مرغ پخته را روی آن پخش کرده سپس بقیه برنج را روی مرغ یک دست پخش کرده و در آخر روی آن را آلومینیوم فویل کشیده و چند تا با چاقو روی آن سوراخ ایجاد کرده و داخل فر به مدت ٥٠ دقیقه پخت کنید. من فکر میکنم اگر ١٠ دقیقه دیگه هم میزاشتم برنج قالبی بهتری در میآمد (سرخ و ته دیگی میشود)..انشاالله دفعه دیگه ~ منیژه نوش جان دوستان, ببخشین من باید این قسمت سبزی نخود فرنگی رو باید توضیح میدادم . اگر دقت کنید نخود های داخل برنج رنگشون تیره تره چون که هم زمان با برنج پخت شده . همانطور که زری جون گفتن یک روش حفظ رنگ سبز نخود شوک وارد کردن به اونه. کلا نخود قابل خوردن هستش و نیازی به پخت نداره. من نخود (یخ زده ) را فقط کمی با کره و بقیه مخلفاتش تفت دادم و دور پلو برای تزیین چیدم. و کاملا قابل خوردن هم هستش. حتما یک بار امتحان کنید. فکر نکنم کسی بتونه با فوتو شاپ این همه نخود را بتونه اینجوری سبز با سایه و براق در بیاره. ~ منیژه این هم دستور پلو قالبی نخجوان زری جون http://on.fb.me/1rs21W1 |
Saturday, September 20, 2014
پلو قالبی نخجوان
Labels:
انواع پلو
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment