Friday, September 19, 2014

کیک شکلاتی



کیک شکلاتی

مواد لازم و طرز تهیه:
شکر ۲ پیمانه
آرد ۱+۳/۴ پیمانه
پودر کاکاو بدونه شیرینی ۳/۴ پیمانه
جوش شیرین ۱+۱/۲ ق چ
بکینگ پودر ۱+۱/۲ ق چ
نمک ۱ ق چ
تخم مرغ ۲ عدد
شیر ۱ پیمانه
روغن مایع۱/۲ پیمانه
اسانس وانیل ۲ ق چ
آب جوش ۱ پیمانه

شکلات روی کیک:
کره ۳/۴ پیمانه
پودر کا کاوبدون شیرینی ۱+۱/۲ پیمانه
پودر قند ۵ +۱/۳ پیمانه
شیر ۲/۳ پیمانه
اسانس وانیل ۱ ق چ

فر را از قبل روی حرارت ۳۵۰ فارنهایت یا حدودا ۱۷۵ سانتیگراد روشن کنید.
میتونید از دو ظرف مستطیلی به اندازه ۹ اینچ استفاده کنید یا از ظرف کیک بزرگ باندیت که وسطش توخالی هستش استفاده کنید.
در کاسه ی ۶ مواد اولیه کیک را با هم مخلوط کرده سپس بقیه مواد به جز آب جوش را به آن اضافه میکنیم و با همزن برقی به مدت ۳ دقیقه خوب هم میزنیم. آب جوش را به تدریج به آن اضافه کرده و با استفاده از قاشق هم میزنیم. سپس مایه به دست آماده را در ۲ ظرف کیک ۹ اینچی ریخته و یا در ظرف کیک باندیت که از قبل آن را چرب کرده و کمی آرد پاشیده ید ریخته و داخل فر به مدت ۴۰-۵۰ دقیقه بگذارید تا بپزد. برای تست پخت آن از یک خلال دندان چوبی استففاده کرد و وسط آن فرو کنید و وقتی بیرون کشیدید باید چوب تمیز باشد در غیر این صورت کیکتان نپخته و زمان بیشتری برای پخت آن نیاز هست.
برای فرااستینگ یا شکلات روی کیک، کره را در کاسه خوب هم زده تا نرم و لطیف شود سپس به تدریج بقیه مواد را به آن اضافه میکنیم و آنقدر هم میزنیم تا به لطافتی که میخواهید به دست آید. ۲ کیک پخته شده را بعد از آن که کاملا خنک شد با فراستینگ روش مقداری کشیده سپس روی هم گذاشته و باز روی آن فراستینگ بکشید. در صورتی که ظرف باندیت اسفاده کردید فراستینگ یا شکلات روی کیک را روی آن بکشید.
نوش جان،
منیژه


No comments:

Post a Comment