شله زرد |
دستور تهیه:
من این بار ١ پیمانه برنج ، حدودن ٤ پیمانه شکر ، آب حدودا ٧ برابر برنج، زعفران حل شده، و مقداری خلال بادام و گلاب استفاده کردم.
برنج رو اول با مقداری آب گذاشتم تا کمی پخته و نرم شود، سپس به تدریج آب آن را اضافه کردم و هر از گاهی همش زدم، برنج خیلی طول میکشه که کاملا پخته ، نرم، بازبشه و همینطور حجمش زیاد بشه، حدودا نیم ساعت مونده به آخر هاش شکر را افزوده و بعد از چند جوش مزه کنید و اگر شکر آن برایتان کافی نبود باز شکر اضافه کنید. بعد زعفران و گلاب را افزوده بعد از چند قل از روی آتش بردارید. در ظرفهای مورد نظر ریخته و آنها را تکان ندهید زیرا که آب میندازد. بعد از آن که کاملان خنک شد میتونید با دارچین به سلیقه خود روی آنها را تزیین کنید.
من هرگز به شله زرد روغن نمیریزم. میتونید به میل خودتان هر چقدر میخواهید روغن بریزید.
در آلبوم دسر هامون چند تا دستور شله زرد دیگه هم داریم.
منیژه
No comments:
Post a Comment