ته چين بادمجان و مرغ من از ران مرغ استفاده كردم ، مرغ رو هر مدلي كه دوست دارين بپزين ...من يك تكه زنجبيل تازه و دو حبه سير و با مرغ روي حرارت گذاشتم ، نمك و فلفل و زردچوبه زدم و در ظرف رو بستم و حرارت رو كم كردم ...من معمولا براي پختن مرغ از آب استفاده نمي كنم ...خود مرغ به آب و روغن ميفته و مي پزه كه خيلي هم خوشمزه ميشه ،اواخر پخت هم زعفران اضافه مي كنم ... اگر بخوام از مرغ توي خورش استفاده كنم حداكثر يك استكان آب جوش اضافه مي كنم .... بادمجان هارو حلقه اي برش دادم ( نسبتا ضخيم ) و فقط يك طرفشو سرخ كردم ، طرف ديگه ش بايد خام بمونه كه وقتي ته قابلمه مي چينيم ، موقع پخت سرخ بشه .... بعد هم ٣ پيمانه برنج رو آبكش كردم ، نصف برنج رو ته چيني كردم يعني با يك تخم مرغ ، ٢ قاشق ماست غليظ ، زعفران ، دو قاشق روغن مايع ، نمك و فلفل مخلوط كردم .... در انتها توي قابلمه روغن ريختم و بادمجان هارو از سمتي كه خام هستن چيدم ، مرغ رو هم كنارشون گذاشتم ، بعد برنج ته چيني رو روي مواد ريختم و با كفگير پرس كردم و در آخر هم برنج سفيد رو ريختم و گذاشتم تا دم بكشه ...نوش جان ...زري |
Tuesday, September 23, 2014
ته چين بادمجان و مرغ
Labels:
انواع پلو
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment