باقالي پلو با بوقلمون |
دستور تهيه باقالي پلورو قبلا براتون گذاشته بودم ، همونطور كه قبلا هم گفتم من باقالي پلورو با شويد تازه درست مي كنم ، براي پخت گوشت هم از سير و يه شاخه رزماري استفاده كردم ، زردچوبه و نمك و فلفلش رو هم همون اول زدم ( البته براي اينكه گوشت سفيد بود ، وگرنه به گوشت قرمز در انتها نمك مي زنم )..روي حرارت كم ميذارم وقتي تغيير رنگ داد ، كمي آبجوش بهش اضافه مي كنم و ميذارم آروم بپزه و به روغن بيفته ....در انتهاي پخت هم زعفران رو مي ريزم ...( من از رب استفاده نمي كنم ) و ميذارم به روغن بيفته ...نوش جونتون
لينك دستورقبلي رو هم براتون ميذارم ......زري
No comments:
Post a Comment