سبزی پلو |
مواد لازم و طرز تهیه:
برنج باسماتی ۲ پیمانه، نمک و آب
سبزیجات: ۱ بسته از هر کدوم (جعفری، شوید، و گشنیز) ۲ بسته پیازچه شسته ، خورد کرده و در هوای آزاد پخش کنید تا آبش خوب گرفته شه.
برنج رو از شب قبل یا چند ساعت قبل شسته و با مقداری نمک و مقداری آب که روش روبپوشونه میخیسانیم.
سیب زمینی حلقه حلقه شده برای ته دیگ
مقداری روغن مایع
داخل قابلمه ی معمولی آب پر کرده و آب را میجوشانیم. آب برنج خیسانده را
خالی کرده و به آب جوشان به آن اضافه میکنیم. کمی به هم میزنیم. و
میگذاریم مغز برنج پخته شه. هر از گاهی آن را به هم میزنیم. وقتی آماده شد
برنج را آبکش میکنیم و کنار میگذاریم.
داخل همان قابلمه روی حرارت بالا
حدودا ۳ ق غ روغن ریخته و داغ میکنیم. حرارت را کم کرده و سیب زمینی ها
رو ته دیگ میچینیم و سپس برنج آب کش شده را با سبزیجات لابلای هم ریخته
وبا دسته قاشق چند سوراخ ایجاد کنید و در آن را گذاشته تا کمی عرق کند.
سپس سپس حدودا ۲-۳ ق غ روغن روی برنج داده و ۴ لایه دستمال حوله ی روی آن
گذاشته و در قابلمه را میگذاریم تا دم بکشد.با این مقدار برنج کمتر از ۱۵
دقیقه برنج شما دم کشیده و آماده خواهد شد. دوست داشتید میتونید چند عدد
سیر یا موسیرتازه موقع دم کشیدن داخل برنج بگذارید.
نوش جان.
منیژه
No comments:
Post a Comment