سوپ ترخينه تركيه |
ترخينه : ٢٠٠ گرم
رب گوجه : ١ قاشق غذاخوري
نعناي خشك : ١ قاشق سوپ خوري پر
آب مرغ : ٢ ليتر
نمك ، فلفل قرمز ( اين سوپ تندش خوشمزه تره )
ابتدا روي ترخينه يك ليوان آب جوش ميريزيم و ميذاريم يك ساعت بمونه، بعد از يك ساعت ترخينه همه آب رو به خودش كشيده و نرم ميشه ، اگه كمي آبدار بود ، آب اضافي رو خالي مي كنيم ...
توي قابلمه ، ترخينه و رب رو با كمي روغن تفت ميديم ، بعد نمك ، فلفل و نعنا رو اضافه كرده و يه كمي ديگه به تفت دادن ادامه ميديم و سپس آب مرغ رو مي ريزيم....
حرارت رو كم مي كنيم و مي ذاريم تا سوپ بپزه و جا بيفته ، از اين مرحله به بعد حدود نيم ساعت تا چهل و پنج دقيق لازمه تا سوپ آماده بشه....
اين سوپ خيلي ساده و خوشمزه ست .......زري
عکس ترخینه
http://on.fb.me/Zidarw
ترخینه تشکیل شده از بلغور و دوغ. گوله های خشک شده ان را میتونید از عطاری ها یا بازار تجریش تهیه کنید. یا میتونید خودتون مقداری بلغور را در دوغ خیسانده ، بجوشانید و بعد از این که آب ان کاملا تبخیر شد برای مصرف بعد ها ، از آن گوله های درست کنید و در هوای آزاد بگذارید تا خشک شود.
No comments:
Post a Comment