Tuesday, September 23, 2014

زرشك پلو با مرغ با ته ديگ برنج



زرشك پلو با مرغ با ته  ديگ برنج


دوستان زرشك پلو با مرغ كه معرف حضور همه هست ، فكر نمي كنم توضيح خاصي نياز داشته باشه ، فقط اين بار براي ته ديگ از برنج استفاده كردم ، بعد از آبكش كردن برنج ، روغن رو داغ كردم ، مقداري برنج زعفراني كف قابلمه ريختم و با كفگير صاف كردم ، بعدش هم بقيه برنج رو ريختم و گذاشتم تا دم بكشه ....

در مورد پخت مرغ هم معمولا به مرغ نمك و فلفل و كمي زردچوبه مي زنم ، با پياز يا يك تكه زنجبيل تازه و سير روي حرارت ميذارم ، و در ظرف رو مي بندم تا مرغ با روغن و بخار خودش بپزه ، در نهايت من از يك استكان آب جوش بيشتر استفاده نمي كنم ...در اواخر پخت هم زعفران اضافه مي كنم ....
براي درست كردن مايه زرشك هم زرشك رو با خلال بادام و پسته تفت ميدم ،بعد محلول زعفران اضافه مي كنم ، من شكر نمي ريزم و به نظرم بدون شكر اصلا ترش نميشه ، البته همه اين ها بستگي به ذائقه افراد داره ، نوش جونتون ....زري

No comments:

Post a Comment