Tuesday, September 23, 2014

باقالي پلو با مرغ و پوره گوجه فرنگي


باقالي پلو با مرغ و پوره گوجه فرنگي



من باقالي پلورو هميشه با شويد تازه درست مي كنم ،براي ته ديگ هم برگ هاي پهن و سبز كاهورو گذاشتم ... به مرغ هم پوره گوجه فرنگي و زعفرون زدم كه اين رنگي شده ،من براي پخت مرغ معمولا از يك پياز و سير و يا زنجبيل تازه و سير استفاده مي كنم ، نمك ، فلفل و زدرچوبه مي زنم و بدون اينكه آب بريزم روي حرارت كم ميذارم تا مرغ با بخار خودش بپزه و به روغن بيفته اواخر پخت هم زعفران اضافه مي كنم ، براي اين غذا از ابتدا مقداري هم گوجه رنده شده ريختم ، در انتها يه سس غليظ و خوشرنگ به دست مياد 
 جاي همگي خالي ...زري

No comments:

Post a Comment