Mexican Pasta |
پاستای مکزیکی
پیاز١ عدد نگینی خرد شده
٤-٣ حبه سیر خرد شده
روغن زیتون ٣ ق غ
گوشت چرخ کرده ٥٠٠ گرم
پاستا هر شکلی که دوست دارین ١ بسته ٥٠٠ گرم (تقریبا نیم پز و آبکش شده )
ادویه تاکو (Taco seasoning) ٢ ق غ
فلفل دلمه رنگی (من از زرد, نارنجی, قرمز استفاده کردم )
جعفری و پیازچه خرد شده ٤ ق غ
فلفل تند سبز (Jalapeno) یک عدد
سس گوجه فرنگی معطر ٢ پیمانه
سالسا ١ پیمانه ( میتونید به جاش مقداری گوجه فرنگی خرد شده , پیاز قرمز خرد شده و کمی سبزیجات خرد شده استفاده کنید.) یا میتونید به کل حذفش کنید و به جاش سس گوجه فرندی بیشتری استفاده کنید
لوبیا سفید یا هر نوع پخته حدودا ١ پیمانه
زیتون سیاه خرد شده ١ پیمانه
پنیر مخلوط مکزیکی یک بسته یا حدودا ٥٠٠ گرم
در ماهیتابه ی بزرگ روغن را داغ کرده و پیاز را کمی تفت داده , سیر را اضافه کرده و کمی تفت دهید. سپس گوشت چرخ کرده را خوب تفت دهید و ادویه تاکو را افزوده خوب مخلوط کنید و انقدر سرخ کنید تا رنگ آن قهوه ی تیره شود . فلفل ها و سبزی خرد شده را افزوده و حدود ١ دقیقه تفت دهید .
١ پیمانه سس گوجه فرنگی, سالسا, و لوبیا, و زیتون را افزوده , هم زده و حدود ٢ دقیقه تفت دهید.
فر را با درجه ١٨٠ سانتیگراد روشن کنید
درظرف مخصوص پیرکس کمی از سس گوجه فرنگی باقیمانده را کف آن ریخته , سپس به ترتیب لا بلا مقداری پاستا, مقداری مخلوط مایه گوشت , مقداری پنیر پاشیده و ٢ بار دیگه این عمل را تکرار کنید و در آخر روی آن را کامل با بقیه پنیر مانده و مقداری زیتون پوشانده و روی ظرف را با آلمینیوم فویل بپوشانید و داخل فر به مدت ٣٠ دقیقه بگذارید پخته و پنیر آن کاملا آب شود
با عکسهای مراحل به زودی بر میگردم
نوش جان
منیژه
پیاز١ عدد نگینی خرد شده
٤-٣ حبه سیر خرد شده
روغن زیتون ٣ ق غ
گوشت چرخ کرده ٥٠٠ گرم
پاستا هر شکلی که دوست دارین ١ بسته ٥٠٠ گرم (تقریبا نیم پز و آبکش شده )
ادویه تاکو (Taco seasoning) ٢ ق غ
فلفل دلمه رنگی (من از زرد, نارنجی, قرمز استفاده کردم )
جعفری و پیازچه خرد شده ٤ ق غ
فلفل تند سبز (Jalapeno) یک عدد
سس گوجه فرنگی معطر ٢ پیمانه
سالسا ١ پیمانه ( میتونید به جاش مقداری گوجه فرنگی خرد شده , پیاز قرمز خرد شده و کمی سبزیجات خرد شده استفاده کنید.) یا میتونید به کل حذفش کنید و به جاش سس گوجه فرندی بیشتری استفاده کنید
لوبیا سفید یا هر نوع پخته حدودا ١ پیمانه
زیتون سیاه خرد شده ١ پیمانه
پنیر مخلوط مکزیکی یک بسته یا حدودا ٥٠٠ گرم
در ماهیتابه ی بزرگ روغن را داغ کرده و پیاز را کمی تفت داده , سیر را اضافه کرده و کمی تفت دهید. سپس گوشت چرخ کرده را خوب تفت دهید و ادویه تاکو را افزوده خوب مخلوط کنید و انقدر سرخ کنید تا رنگ آن قهوه ی تیره شود . فلفل ها و سبزی خرد شده را افزوده و حدود ١ دقیقه تفت دهید .
١ پیمانه سس گوجه فرنگی, سالسا, و لوبیا, و زیتون را افزوده , هم زده و حدود ٢ دقیقه تفت دهید.
فر را با درجه ١٨٠ سانتیگراد روشن کنید
درظرف مخصوص پیرکس کمی از سس گوجه فرنگی باقیمانده را کف آن ریخته , سپس به ترتیب لا بلا مقداری پاستا, مقداری مخلوط مایه گوشت , مقداری پنیر پاشیده و ٢ بار دیگه این عمل را تکرار کنید و در آخر روی آن را کامل با بقیه پنیر مانده و مقداری زیتون پوشانده و روی ظرف را با آلمینیوم فویل بپوشانید و داخل فر به مدت ٣٠ دقیقه بگذارید پخته و پنیر آن کاملا آب شود
با عکسهای مراحل به زودی بر میگردم
نوش جان
منیژه
No comments:
Post a Comment