مرباي زرشك تازه زرشك تازه : ١ پيمانه آب : ١ پيمانه شكر : ٢ پيمانه وانيل : يك هشتم قاشق چاي خوري خلال پسته : در صورت تمايل اول شكرو آب رومي جوشونيم و ميذاريم با حرارت كم قوام بياد ، بعد زرشك رو اضافه مي كنيم ، بعد از ١٠ دقيقه خلال پسته رو مي ريزيم ، ٥ دقيقه ديگه كه جوشيد وانيل رو اضافه مي كنيم و از روي حرارت بر ميداريم ...وقتي مربا آماده شد به نظر رقيق مياد ولي بعد سرد شدن غلظتش مناسبه ، مي تونين به جاي وانيل گلاب هم بريزين ولي وانيل به اين مربا عطر بهتري ميده ، وقتي توي شيشه ريختين و درشو محكم بستين ، شيشه رو چند ساعتي سر و ته بذارين ، تا دونه هاي زرشك ته نشين نشن و يكنواخت پخش بشن ....نوش جان ....زري |
Saturday, October 11, 2014
مرباي زرشك تازه
Labels:
انواع مربا
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment