Saturday, October 11, 2014

مرباي زرشك تازه

مرباي زرشك تازه


زرشك تازه : ١ پيمانه
آب : ١ پيمانه 
شكر : ٢ پيمانه
وانيل : يك هشتم قاشق چاي خوري 
خلال پسته : در صورت تمايل 
اول شكرو آب رومي جوشونيم و ميذاريم با حرارت كم قوام بياد ، بعد زرشك رو اضافه مي كنيم ، بعد از ١٠ دقيقه خلال پسته رو مي ريزيم ، ٥ دقيقه ديگه كه جوشيد وانيل رو اضافه مي كنيم و از روي حرارت بر ميداريم ...وقتي مربا آماده شد به نظر رقيق مياد ولي بعد سرد شدن غلظتش مناسبه ، مي تونين به جاي وانيل گلاب هم بريزين ولي وانيل به اين مربا عطر بهتري ميده ، وقتي توي شيشه ريختين و درشو محكم بستين ، شيشه رو چند ساعتي سر و ته بذارين ، تا دونه هاي زرشك ته نشين نشن و يكنواخت پخش بشن ....نوش جان ....زري

No comments:

Post a Comment