Saturday, October 11, 2014

مرباي ليمو ترش

مرباي ليمو ترش 

دستور يه مرباي خوشمزه كه از فريبا جون ياد گرفتم 
برای درست کردن این مربا که باید در آفتاب هم عمل بیاد فقط کافیه هر مقداری که دوست دارید از این لیموها بشورید و با یک چاقوی بسیار تیز به حالت اسلایسهای نازک در آرید و تخمه های اضافی آن را با نوک چاقو جدا کنید و بعد یک ظرف دردار تمیز را انتخاب کرده و لا بلا از این لیموها داخل ظرف بریزید و وسط هر ردیف شکر بپاشید و همینطور ادامه بدید تا ظرف پر بشه ردیف آخر را به اندازه ایکه روی آن را بگیرد عسل بریزید و در ظرف را محکم ببندید و ظرف را داخل سینی در آفتاب قرار دهید
مدت عمل آمدن این مربا یک ماه تا چهل روز است که در این مدت تمامی شکر ها با آب خود لیموها حل شده و رنگ لیموها هم کمی عوض شده وپوست آنها از رنگ سبز به رنگ زرد تغییر میکند
نوش جان ...زري

No comments:

Post a Comment