مرباي ليمو ترش دستور يه مرباي خوشمزه كه از فريبا جون ياد گرفتم برای درست کردن این مربا که باید در آفتاب هم عمل بیاد فقط کافیه هر مقداری که دوست دارید از این لیموها بشورید و با یک چاقوی بسیار تیز به حالت اسلایسهای نازک در آرید و تخمه های اضافی آن را با نوک چاقو جدا کنید و بعد یک ظرف دردار تمیز را انتخاب کرده و لا بلا از این لیموها داخل ظرف بریزید و وسط هر ردیف شکر بپاشید و همینطور ادامه بدید تا ظرف پر بشه ردیف آخر را به اندازه ایکه روی آن را بگیرد عسل بریزید و در ظرف را محکم ببندید و ظرف را داخل سینی در آفتاب قرار دهید مدت عمل آمدن این مربا یک ماه تا چهل روز است که در این مدت تمامی شکر ها با آب خود لیموها حل شده و رنگ لیموها هم کمی عوض شده وپوست آنها از رنگ سبز به رنگ زرد تغییر میکند
نوش جان ...زري
|
Saturday, October 11, 2014
مرباي ليمو ترش
Labels:
انواع مربا
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment