خورش باميه عربي |
الان كه فصل باميه ست پيشنهاد مي كنم حتما اين خورش رو امتحان كنين ...منم براي اولين بار بود كه درست كردم
گوشت خورشي : ٤٠٠ گرم
پياز خرد شده : ١ عدد متوسط
باميه تفت داده شده : ١ پيمانه
گشنيز خرد شده : ٢ پيمانه
سير : ٣ حبه
نمك ، فلفل ، زردچوبه ، آبغوره ( مقدار آبغوره و فلفل رو بر اساس ذائقه و سليقه تون استفاده كنين ، اين خورش تند بشه خوشمزه تره )
در مورد پاك كردن باميه ها بهتره مثل عكس ، دم باميه ها رو به شكل مخروطي ببريم تا موقع پخت لزج نشه
گوشت رو به همراه پياز تفت ميديم ، فلفل و زردچوبه رو اضافه مي كنيم و به تفت دادن ادامه ميديم
سپس آب جوش اضافه مي كنيم و ميذاريم تا گوشت نيم پخت بشه
گشنيز خرد شده رو به همراه سير سرخ مي كنيم . به گوشت نيم پز اضافه مي كنيم ، حرارت رو كم مي كنيم تا خورش بپزه
تقريبا اواخر پخت ، آبغوره ، نمك و باميه هارو اضافه مي كنيم و صبر مي كنيم تا خورش جا بيفته ...از حد تصورم بسيار
No comments:
Post a Comment