Thursday, February 12, 2015

خورش باميه عربي

خورش باميه عربي



الان كه فصل باميه ست پيشنهاد مي كنم حتما اين خورش رو امتحان كنين ...منم براي اولين بار بود كه درست كردم
گوشت خورشي : ٤٠٠ گرم
پياز خرد شده : ١ عدد متوسط
باميه تفت داده شده : ١ پيمانه 
گشنيز خرد شده : ٢ پيمانه
سير : ٣ حبه
نمك ، فلفل ، زردچوبه ، آبغوره ( مقدار آبغوره و فلفل رو بر اساس ذائقه و سليقه تون استفاده كنين ، اين خورش تند بشه خوشمزه تره )
در مورد پاك كردن باميه ها بهتره مثل عكس ، دم باميه ها رو به شكل مخروطي ببريم تا موقع پخت لزج نشه
گوشت رو به همراه پياز تفت ميديم ، فلفل و زردچوبه رو اضافه مي كنيم و به تفت دادن ادامه ميديم
سپس آب جوش اضافه مي كنيم و ميذاريم تا گوشت نيم پخت بشه
گشنيز خرد شده رو به همراه سير سرخ مي كنيم . به گوشت نيم پز اضافه مي كنيم ، حرارت رو كم مي كنيم تا خورش بپزه
تقريبا اواخر پخت ، آبغوره ، نمك و باميه هارو اضافه مي كنيم و صبر مي كنيم تا خورش جا بيفته ...از حد تصورم بسيار

No comments:

Post a Comment