Tuesday, October 28, 2014

نان سيردار

نان سيردار


نان تست يا باگت : ٥ برش
سير : ١ بوته 
كره نرم: ٢٥ گرم
پنير موزارلاي رنده شده : ٢/٣ پيمانه
جعفري خرد شده : كمي
روغن زيتون : ١ قاشق غذاخوري
نمك ، فلفل : كمي
بوته درسته سيرو به صورت افقي به دوقسمت تقسيم مي كنيم ، يك قاشق روغن زيتون روش مي ريزيم و توي فويل مي پيچيم و حدود ٥٠ دقيقه توي فر ٢٠٠ درجه ميذاريم ، بعد از خنك شدنشون سيرهاي نرم شده رو از پوست جدا مي كنيم ، سير له شده ، كره نرم ،پنير رنده شده ، جعفري خرد شده ، نمك و فلفل رو با هم مخلوط مي كنيم و روي برش هاي نان مي مي ماليم ...گريل فرو روشن مي كنيم و ٥ دقيقه نان ها رو توي فر ميذاريم ، طعمش فوق العاده بود ، جاتون خالي ....زري

No comments:

Post a Comment