نان سيردار نان تست يا باگت : ٥ برش سير : ١ بوته كره نرم: ٢٥ گرم پنير موزارلاي رنده شده : ٢/٣ پيمانه جعفري خرد شده : كمي روغن زيتون : ١ قاشق غذاخوري نمك ، فلفل : كمي بوته درسته سيرو به صورت افقي به دوقسمت تقسيم مي كنيم ، يك قاشق روغن زيتون روش مي ريزيم و توي فويل مي پيچيم و حدود ٥٠ دقيقه توي فر ٢٠٠ درجه ميذاريم ، بعد از خنك شدنشون سيرهاي نرم شده رو از پوست جدا مي كنيم ، سير له شده ، كره نرم ،پنير رنده شده ، جعفري خرد شده ، نمك و فلفل رو با هم مخلوط مي كنيم و روي برش هاي نان مي مي ماليم ...گريل فرو روشن مي كنيم و ٥ دقيقه نان ها رو توي فر ميذاريم ، طعمش فوق العاده بود ، جاتون خالي ....زري |
Tuesday, October 28, 2014
نان سيردار
Labels:
انواع نان
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment