لوبياپلو |
٤٠٠ گرم گوشت خرد شده رو با يك پياز ريز شده و يك حبه
سير له شده تفت دادم ، ادويه مخلوط ( دارچين ، زنجبيل ، خردل ، فلفل ، زردجوبه ) و ٢ قاشق رب گوجه اضافه كردم و باز به تفت دادن ادامه دادم ...بعد هم حدود يك پيمانه پوره گوجه فرنگي رو ريختم و گذاشتم تا بپزه ...يه كمي كه گذشت يك و نيم پيمانه لوبياي خرد شده و زعفران رو ريختم ، مي تونين لوبيا رو از همون اول با گوشت تفت بدين ...بعد هم صبر ميكنيم تا مايه خوب جا بيفته ...
موقع آبكش كردن برنج روغ رو داغ كردم ، نون لواش براي ته ديگ گذاشتم و از برنج و مايه گوشتي لايه لايه ريختم و گذاشتم تا دم بكشه ......نوش جان ....زري
No comments:
Post a Comment