کاسه های تورتیا - قارچ و اسفناج |
مواد لازم و طرز تهیه:
روغ زیتون ۱ ق غ
نصف پیاز معمولی نگینی خورد شده
اسفناج کوچک ۵ پیمانه
قارچ خورد شده حدودن ۵۰۰ گرم
پنیر پپر جک Pepper Jack http://bit.ly/n4cdkq رنده شده ۱۱/۲ پیمانه . دوستانی که ایران هستن شاید این پنیر را بتونید از پنیر کاله تهیه کنید.
نمک و فلفل به مقدار دلخواه
نان تورتیا ۶ عدد به اندازه های ۸ اینچ . اگر دسترسی ندارد نان لواشی که
کمی خام هستش را کمی آب پاشیده و به صورت گرد ۸ اینچی ببرید.
سینی مافین به اندازه ی معمولی -۶ تایی
آواکادو ۱ عدد به چند قسمت تقسیم شده
فر را روی حرارت ۴۵۰ فارنهایت یا ۱۸۰ سانتیگراد روشن میکنیم
در ماهیتابه ی روغن را گرم کرده و پیاز ها را با نمک و فلفل حدود ۳
دقیقه تفت داده. سپس حرارت را زیاد کرده و قارچ ها را به آن اضافه کرده و
حدود ۷ دقیقه آنها را تفت میدهیم تا پخته و رنگ آنها کمی قهوه ی شود.
در کاسه ی بزرگ اسفناج، مخلوط قارچ و ۱ پیمانه از پنیر رنده شده را مخلوط میکنیم.
نانهای تورتیا را داخل سینی مافین فرو کرده به صورتی که در عکس مراحل نشان
داده شده. سپس داخل آنها را پر کرده و با بقیه پنیر رنده شده روی آنها را
پر کرده و داخل فرروی پنجره بالا به مدت ۷-۸ دقیقه میگذاریم تا پنیر ها
خوب آب بشه و کمی لبه ها نان ها برشته شوند.
با مقداری آواکادو گارنیش کرده و سرو میکنیم.
No comments:
Post a Comment