Saturday, September 20, 2014

صبحانه اسپانیایی



صبحانه اسپانیایی



یک صبحانه پر ملاط ...اقتباس گرفته از یک صبحانه اسپانیایی که قبلا براتون پست کردم...
خیلی ساده و راحت مناسب صبحانه/ناهار
پیاز نگینی خرد شده ١ عدد, سیب زمینی معمولی کوچک ٢ عدد خرد شده, گوجه فرنگی ٢-١ عدد خرد شده, زرد چوبه ١ ق چ , فلفل دلمه ی رنگی خرد شده ٣/٤ پیمانه , فلفل سبز تند ١ عدد خرد شده, گوجه فرنگی ٣-٢ عدد خرد شده ,٦ عدد تخم مرغ , مقداری روغن زیتون و نمک
در ماهیتابه معمولی و عمیق روغن زیتون را داغ کرده پیاز ها را تا حدی که کمی بی رنگ شود تفت داده, سپس سیب زمینی ها را به آن افزوده و کمی تفت دهید تا کمی سرخ شود . زرد چوبه و نمک را افزوده و خوب هم زده و تفت دهید . گوجه فرنگی ها را افزوده ( من گوجه فرنگی به اندازه کافی نداشتم و کمی سس گوجه فرنگی هم افزودم ) و کمی تفت داده . فلفل دلمه ی و فلفل تند را اضافه کرده و به مدت ٢-١ دقیقه تفت دهید. سپس ٦ عدد تخم مرغ را روی همه مواد مخلوط شده داخل ماهیتابه شکانده حرارت را کم کرده و در ماهیتابه را گذاشته و به گذارید اهسته تخم مرغ ها تا حدی که دوست دارید پخته شود . در آخر میتونید با جعفری خرد شده تزیین کنید و با در صورت تمایل با نمک و فلفل سرو کنید...
به همین سادگی
به زودی عکسهای مراحل را پست خواهم کرد
~ منیژه

Ingredients and recipe:
Olive oil 2-3 tbl sp
Medium size onion chopped
Small potato (2) chopped
Tomato (2) chopped
Eggs 6 medium size
.Red, yellow, green bell peeper chopped 3/4 cup
Chili pepper (1) chopped
Salt and Pepper
Turmeric 1/2 tsp
Parsley chopped 1 tbl sp
In a deep, and medium sized skillet pan heat oil over mid/hi then add onions and sauté onions till transparent, add chopped potatoes and sauté for 1-2 minutes. Sprinkle turmeric and mix well add tomatoes sauté for 1 minute then add all peppers and sauté for about 1-2 minutes. Break 6 eggs on top of all ingredients and cover pan and lower heat and let it eggs cook till set to your liking.
you can garnish it with chopped parsley and serve it with salt and black peeper.
I will post images of all the steps soon.

Bon appetit
~ Manizheh

No comments:

Post a Comment