islim kebab |
اسم تركي اين غذا islim kebabi هستش :
سه تا بادمجون رو به صورت ورقه اي برش دادم و سرخ كردم ...
با ١٥٠ گرم گوشت چرخ كرده ، يك پياز رنده شده ، دو حبه سير له شده ، نمك ، فلفل و زردچوبه كباب هاي گرد و كوچك دزست كردم و اونارو هم سرخ كردم ....
ورقه هاي بادمجون رو مثل علامت + روي هم گذاشتم و يك كباب گرد وسط بادمجونا گذاشتم و ورقه ها رو روي كباب آوردم ، روشون يه حلقه گوجه فرنگي گذاشتم و با خلال محكم كردم....
براي سس غذا درست مثال دستور بادمجون شكم پر عمل كردم يعني مقداري پوره گوجه فرنگي رو با نمك و فلفل كمي تفت ميديم، ١/٢ پيمانه آب جوش اضافه مي كنيم ، بعد بادمجان هارو توي اين سس مي چينيم و حدود نيم ساعت در فر ١٧٠ درجه ميذاريم ، مي تونيم روي حرارت گاز هم بذاريم ......زري
سه تا بادمجون رو به صورت ورقه اي برش دادم و سرخ كردم ...
با ١٥٠ گرم گوشت چرخ كرده ، يك پياز رنده شده ، دو حبه سير له شده ، نمك ، فلفل و زردچوبه كباب هاي گرد و كوچك دزست كردم و اونارو هم سرخ كردم ....
ورقه هاي بادمجون رو مثل علامت + روي هم گذاشتم و يك كباب گرد وسط بادمجونا گذاشتم و ورقه ها رو روي كباب آوردم ، روشون يه حلقه گوجه فرنگي گذاشتم و با خلال محكم كردم....
براي سس غذا درست مثال دستور بادمجون شكم پر عمل كردم يعني مقداري پوره گوجه فرنگي رو با نمك و فلفل كمي تفت ميديم، ١/٢ پيمانه آب جوش اضافه مي كنيم ، بعد بادمجان هارو توي اين سس مي چينيم و حدود نيم ساعت در فر ١٧٠ درجه ميذاريم ، مي تونيم روي حرارت گاز هم بذاريم ......زري
No comments:
Post a Comment