Monday, January 26, 2015

مرغ فري

خوراك مرغ با استفاده از فر


تكه هاي ران مرغ رو با مخلوطي از نمك ، فلفل قرمز ، فلفل سياه ، زردچوبه ، پودر سير ، پياز رنده شده ، آويشن ، رزماري ، ريحان خشك شده ، تخم گشنيز كوبيده ، كمي برگ بو ، ، آب ليمو ترش و كمي زعفران مزه دار كردم ، بعد مرغ رو با همون مواد توي كيسه مخصوص فر گذاشتم و روي درجه ٢٠٠ به مدت يك ساعت پختم ...
سيب زميني هارو به تكه هاي بزرگ برش زدم ، ٥ دقيقه در آب جوشوندم ، بعد توي آبكش ريختم وقتي خشك شد ، سرخ كردم و در انتها با مخلوطي از ادويه ها و سبزي هاي خشك معطر تزيين كردم ..نوش جان ...زري

No comments:

Post a Comment