Monday, January 26, 2015

گراتن اسفناج و سيب زميني

گراتن اسفناج و سيب زميني




سيب زميني هارو به شكل ورقه هاي خيلي نازك برش مي زنيم ، بهتره با پوست كن اينكارو بكنيم ...
اسفناج رو كمي تفت ميديم تا آبش كشيده بشه، بعد پياز خرد شده و سير له شده اضافه مي كنيم و به تفت دادن ادامه ميديم تا پيازها نرم بشن . نمك و فلفل مي ريزيم ...
توي يك ظرف مناسب فر كه چربش كرديم ، ورقه هاي سيب زميني رو مي چينيم ، كمي نمك و فلفل مي پاشيم ، بعد اسفناج رو پخش مي كنيم و دوباره يك رديف ديگه سيب زميني مي چينيم ، روي لايه آخرو با پنير پيتزا مي پوشونيم و توي فر ٢٠٠ درجه نيم ساعت مي پزيم ...
توجه داشته باشين اگر ورقه هاي سيب زميني خيلي نازك نباشه ، حتما بايد اول كمي توي آبجوش بپزيم ....
نوش جان ....زري

No comments:

Post a Comment