Monday, January 26, 2015

گراتن بادمجان كبابي

گراتن بادمجان كبابي



بادمجان كبابي : ٣ عدد
گوشت چرخ كرده : ٣٠٠ گرم 
سيب زميني تقريبا بزرگ آبپز شده : ٢ عدد 
شير : ١/٢ پيمانه 
پياز كوچولو : ١ عدد 
سير: ٢ حبه 
سس بشامل ، پنير پيتزا ، رب گوجه ، نمك ، فلفل و ادويه هاي دلخواه
گوشت رو با سير و پياز تفت دادم و با ادويه ها و رب مثل سس ماكاروني درست كردم ....بادمجون هاي كبابي رو خوب له كردم و با سس گوشت مخلوط كردم و گذاشتم كمي بپزه و طعم همديگه رو بگيرن ....
سيب زميني هاي پخته رو با شير به صورت پوره درآوردم....
با ٣ قاشق آرد ، ٢ پيمانه شير و كمي كره ، نمك ، فلفل و كمي جوز هندي سس بشامل درست كردم ....
كف ظرف مورد نظرو چرب كردم ، كمي از سس بشامل رو با كل پوره مخلوط كردم و كف ظرف ريختم ...
روش هم مخلوط گوشت و بادمجونو پخش كردم ، روي تمام موادو با سس بشامل پوشوندم و لايه آخرو پنير پيتزا ريختم ....
توي فر ٢٠٠ درجه به مدت نيم ساعت .....
نوش جان ..زري

No comments:

Post a Comment