Monday, January 26, 2015

چيكن استروگانف

چيكن استروگانف



يك عدد سينه مرغ رو به صورت نوارهاي باريك خرد كردم و با يك پياز ريز شده تفت دادم ...بعد كمي نمك و فلفل سفيد اضافه كردم و روي حرارت كم به سرخ كردن ادامه دادم ...هيچ آبي اضافه نكردم بعد از اينكه گوشت مرغ تقريبا پخت ، ٢ قاشق غذاخوري آرد سفيد ريختم و به سرخ كردن ادامه دادم ...
بعد از چند دقيقه نصف ليوان شير اضافه كردم و گذاشتم تا بجوشه و غليظ بشه ....در انتها كمي هم خامه اضافه كردم ( در صورت تمايل اينكارو بكنبن ) ....
٢ عدد سيب زميني بزرگ رو به صورت خلال هاي باريك ، سرخ مي كنيم و كنار غذا سرو مي كنيم ...من با فلفل قرمز و خيار شور تزيين كردم ، نوش جان....زري

No comments:

Post a Comment