باقالي پلو با مرغ و پوره گوجه فرنگي |
باقالي پلو با مرغ و پوره گوجه فرنگي ....
من باقالي پلورو هميشه با شويد تازه درست مي كنم ،براي ته ديگ هم برگ هاي پهن و سبز كاهورو گذاشتم ...
من براي پخت مرغ معمولا از يك پياز و سير و يا زنجبيل تازه و سير استفاده مي كنم ، نمك ، فلفل و زدرچوبه مي زنم و بدون اينكه آب بريزم روي حرارت كم ميذارم تا مرغ با بخار خودش بپزه و به روغن بيفته اواخر پخت هم زعفران اضافه مي كنم ، براي اين غذا از ابتدا مقداري هم گوجه رنده شده ريختم ، در انتها يه سس غليظ و خوشرنگ به دست مياد
به مرغ هم پوره گوجه فرنگي و زعفرون زدم كه اين رنگي شده ، جاي همگي خالي ...زري
No comments:
Post a Comment